Start de nieuwe aanpak.

Een ‘juiste’ manier om te starten is er niet. Ga gerust wat zoeken en proberen, en met een open geest verkennen. Misschien wil je eerst wat over mij en mijn aanpak te weten komen.  Bekijk ook eens mijn specifiek aanbod voor mannen. Alles wat ik aanbied heeft als doel bewustzijn te verruimen zodat je meer inzicht krijgt op de werking van je zenuwstelsel. Zo activeer je het onbenutte potentieel om met je stressreacties te gaan werken vanuit een innerlijke kracht. Mogelijk klinkt dat verwarrend. Dat is heel normaal. Het is eerder te ervaren, dan te begrijpen.

Consultaties

Consultaties

Individueel aan de slag.
Bevrijd wat vast zit, ontplooi en groei.

Velen vinden het handig om eerst individueel aan de slag te gaan zodat je de basis, die voor jou van belang is, goed mee krijgt. Je kan mijn stijl ook leren kennen door online meditaties en opnames te volgen. Of bekijk eens het Groepsaanbod. Ik word zelf heel blij als ik creatief mag meedenken wat voor jou, je bedrijf of groepsevent een goede manier van aanpakken kan zijn. Contacteer me heel graag met je vragen. Samen treden we in contact met je eigen innerlijke kracht voor meer welzijn, succes en groei.

Groepsaanbod

Groepsaanbod

Vast wekelijks aanbod van yogalessen in Berchem, Antwerpen. Maandelijkse groepssessies voor mannen. Groepstrajecten en workshops ook op maat.

Bewustwording

Aan de basis van verandering ligt bewustwording over jezelf en je innerlijke wereld. Online vind je mijn podcast met oefeningen en geleide meditaties.