Individuele consultaties

Uit mijn eigen ervaring met bewuste beweging, mindfulness en meditatie bied ik geruime tijd individuele consultaties aan. Aangevuld met de studie Psychotherapie krijgen trajecten een meer therapeutische vorm waarbij eigen kracht vinden door verruiming van bewustzijn, ontwikkeling van intuïtie en lichamelijk contact centraal staat. Ik hecht belang aan een wetenschappelijk, verstaanbaar kader. Psycho-educatie over de werking van het zenuwstelsel loopt als een rode draad doorheen alle trajecten, individueel of in groep. Ik heb een specifiek aanbod voor mannen.

Consultaties

Maak een afspraak

Maak direct een nieuwe afspraak of neem contact op indien je nog vragen hebt.

Ik studeer dit schooljaar af als Psychotherapeut in de Interactionele Vormgeving. Deze psychotherapeutische strekking beweegt zich in het spanningsveld tussen de universaliteit van menselijke problemen en de eigenheid van iedere mens, heeft oog voor de mens in ontwikkeling en voor diens existentiële en spirituele dimensie. Interactionele vormgeving integreert experiëntiële met systemische elementen, een lichaamsgerichte en creatieve benadering met gesprekstherapie.

Aanpak

> Individueel + op maat

> 65€/u*

> Bewustzijnsverhogende, creatieve en lichaamsgerichte technieken

> Sfeer van vertrouwen en veiligheid

> Achtergrond en duiding in wetenschappelijk kader

> Praktische uitwerking, zelf makkelijk verder te zetten

> Dieper verkennen van uitdagingen voor duurzame veranderin

> Specifiek: aangepast aanbod voor mannen 

Een goed gesprek is slechts een begin. Het avontuur ligt in het betrekken van je hele zijn. We gaan tijdens consultaties aan de slag met lichaam, emoties en verbeelding. Door middel van creatieve, verdiepende en bewustzijnsverruimende technieken vinden we een weg naar heling, identiteit, zingeving en groei.

Is dit iets voor mij?

  • Je wilt af van lastige of ongezonde gewoontes
  • Je wilt uitdagingen aangaan en niet langer vermijden
  • Je wilt beter leren slapen, ontspannen en vertrouwen
  • Je wilt jezelf liever zien en beter omgaan met anderen
  • Je vraagt je af waarom je niet weet wat je wilt
  • Je zoekt meer focus om doelen te bereiken
  • Je hebt het moeilijk met loslaten of wilt pijn of verlies verwerken
  • Je zoekt meer zingeving of spirituele verdieping
  • Je werkt liever in groep: check het aanbod voor mannen

Lees meer over mijn achtergrond en het medisch advies.

* €55/uur voor studenten en uitkeringsgerechtigden. Aangepaste prijs en aangepast traject bespreekbaar. Ik hecht belang aan therapie toegankelijk maken voor iedereen.

Wat anderen zeggen

De sessies hebben veel voor mij betekend. Ik heb in korte tijd enorme stappen gemaakt. Dankbaar voor de fijne begeleiding van Niels. Steeds meer kom ik tot inzichten en krijg ik door wanneer ik blijf hangen in ongewenste patronen. Nog steeds is het soms moeilijk, maar ik leer met de oefeningen er anders naar te kijken en mezelf liefdevoller te benaderen.

“Stressreacties en gevoelens niet langer leren vermijden is verraderlijk. Ik had steeds meer last van angstaanvallen en hyperventilatie. En dan is er Niels. Hij gaat subtiel, met veel warmte en vertrouwen met je aan de slag. Hierdoor voel je je veilig om buiten je comfortzone te gaan. Niels hielp me niet enkel over het muurtje te kijken maar vooral in alle andere richtingen die ik niet (meer) zag.”

4W5A9387-69